Napijegyeseknek

A Surdi Sporthorgász Egyesület vezetősége, ezúton értesíti a Tisztelt  visszatérő, és leendő napijegyes horgásztársakat, hogy Egyesületünk 2018. március 22-től megkezdte a napijegyek árusítását az alábbi helyeken, nyitvatartási időben:
 
 
 
***********************************************************************************************************************************************************************
 
Napijegy értékesítő helyek:
 
- Horgászonline Bt. Nagykanizsa Király u. 31 (Csokitanya mellett) nyitvatartási időben.
 
 
 
 
 
- Surdon COOP bolt Kultúrháztól /IKSZT/ 30 méterre
 
 
Nyitva tartás:
 
Hétfőtől - Péntekig:         06 - 18
Szombat:                        06 - 14
 
 
 
- WalterTeam Nagykanizsa - Szúnyog Horgászbolt  Nagykanizsa Kalmár u. 7
 
 
Nyitva tartás:
 
Hétfőtől - Péntekig:                   08 - 18 
Szombat:                                07 - 17
 
 
 
 
 
*****************************************************************************************************************************************************************
 
 
 
 
 
 

HORGÁSZREND 2020

Surdi Parktó

(Napi területi engedélyhez)

(víztér kód: 20-043-1-5)

- felnőtt horgász (18 év felett) legfeljebb kettő darab, egyenként legfeljebb kettő horoggal felszerelt horgászkészséget használhat. Valamint egyidejűleg az egy négyzetméternél nem nagyobb csalihalfogó háló használata engedélyezett. a méretkorlátozás alá tartozó halfajokból naponta 2 darabot foghat,  valamint legfeljebb 3 kg méretkorlátozással nem védett halat foghat. Amennyiben a horgász a méretkorlátozással nem védett halfajból olyan példányt fog ki, amellyel a 3 kg-os napi súlyhatárt túllépi, a halat megtarthatja, a horgászatot azonban a méretkorlátozással nem védett halfajokra köteles arra a napra beszüntetni.

- ifjúsági horgász (15-18 év) egy darab, legfeljebb kettő horoggal felszerelt horgászkészséget használhat. Valamint egyidejűleg az egy négyzetméternél nem nagyobb csalihalfogó háló használata engedélyezett. a méretkorlátozás alá tartozó halfajokból naponta 1 darabot foghat, valamint naponta legfeljebb 3 kg méretkorlátozással nem védett halat foghat. Amennyiben a horgász a méretkorlátozással nem védett halfajból olyan példányt fog ki, amellyel az 3 kg-os napi súlyhatárt túllépi, a halat megtarthatja, a horgászatot azonban a méretkorlátozással nem védett halfajokra köteles arra a napra beszüntetni.

gyermek horgász  (Három éves kortól az adott év december 31. napjáig a 15. életévet be nem töltött személy ) állami gyermek horgászjegy birtokában egy darab, egyágú horoggal szerelt  horgászkészséggel horgászhat csak felnőtt felügyelettel, és a felnőttől jobbra-balra 5-5 méterre horgászhat. Gyermekhorgász csak méret korlátozással nem védett halat foghat ( amur kivételével). Amennyiben a gyermek horgász a méretkorlátozással nem védett halfajból olyan példányt fog ki, amellyel az 3 kg-os súlyhatárt túllépi, a halat megtarthatja, a horgászatot azonban köteles arra a hétre beszüntetni.

Legkisebb kifogható méretek:

ponty,                                                35 cm

fogassüllő,                                        30 cm  

amur, csuka                                      40 cm   

 

 

Tilalmak:

csuka, és fogassüllő                     február 01.- április 30.

ponty                                            eltörlésre került

 

A meghatározott tilalmi idők a tilalom kezdeteként megjelölt nap 00.00 órájától kezdődnek és a befejező határnap 24.00 órájával fejeződnek be.

- az éjszakai horgászat napi területi engedéllyel rendelkezőknek nem lehetséges!!!

 

Napi területi engedéllyel

Nappalra, tilalmi idők kivételével:

- nyári időszámítás szerint:                           06.00-20.00-ig

- téli időszámítás szerint:                               08.00-18.00-ig

A Parktó helyi sajátosságai, és tiltásai:

 

A Parktó helyi sajátosságait a tó keleti oldalán található faliújságon elhelyezett „TÓREND” tartalmazza

-A tó keleti oldalán,a hírdetőtábla mellett elhelyezett beírófűzet,érkezéskor és távozáskorkötelezően kitőltendő!                                                                       

-A méretkorlátozással védett ( őshonos) halak alatt értendő az amur is,  így a napi szinten fogott nemes halak darabszámába beszámít  !!

- A napi területi engedély fogási napló része a horgászat végén, távozáskor at gyűjtőládába bedobandó!!

 

 

Kapcsolat
E-mail: surdihorgasz@gmail.com

 

 

 

************************************************************************************************************************************

 

A napijegyek árusítása 2015. április 02-án  megkezdődött a WalterTeam Nagykanizsa - Szúnyog Horgászboltban, Nagykanizsa Kalmár u. 7. , valamint a Süsü Presszóban Surd Kossuth u. (a tótól 100 m-re)

A www.surdihorgasz.webnode.hu  oldalt, a Surdi Sporthorgász Egyesület, valamint a Surdi Parktó mind szélesebb körben való megismertetéséért, népszerűsítéséért keltettük életre.

*************************************************

 

*****************************************